follow Catalog firme » Materiale constructii » Organe asamblare » Judetul ALBA
  home     Organe asamblare   Judetul ALBA

Organe asamblare Alba

Obtineti cel mai bun pret pentru organe asamblare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
organe asamblare alba, organe asamblare (Alba Iulia, ALBA)
Surub Expert va ofera din stoc : organe de asamblare pentru uz general: suruburi, piulite, saibe, holzsuruburi, autoforante, tije filetate. organe de asamblare speciale pt. constructii, accesorii si materiale de fixare, accesorii pentru usi si ferestre, accesorii pentru amenajari interioare, accesorii functionale pentru mobila, accesorii decorative pentru mobila, accesorii si materiale pentru tapiterie, conectori pentru constructii din lemn, unelte si scule, tarozi...
0727 *** ***Click aici!
organe asamblare (Alba Iulia, ALBA)
Suruburi toata gama, suruburi si piulite pentru constructii metalice,suruburi si organe de asamblare speciale,suruburi si piulite din inox , suruburi si piulite cu pas fin sau grupe tari 10.9 si 12.9, holzsuruburi si autofiletante rigips toate dimensiunile, suruburi zincate, brunate sau nature, suruburi metrice cu filet pe stanga sau piulite ,tije, bare filetate grupa 5.6 sau 8.8 cu piulite de jonctiune SI DE..
0258 *** ***Click aici!
organe asamblare (Alba Iulia, ALBA)
Surub center vine in intampinarea dumneavoastrã cu o ofertã bogatã de suruburi, piulite si alte organe de asamblare. suruburile sunt executate din materiale impuse de caracteristicile fizico-mecanice cerute de standarde sau de beneficiari. tratamentul termic este aplicat in conformitate cu normele iso 898/1 respectiv iso 898/2, corespunzãtor grupei de caracteristici mecanice. la cerere produsele se pot livra protejate suplimentar impotriva coroziunii prin: brunare..
0742 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie